" STATUL ISRAEL este unica GARANȚIE pentru asigurarea viitorului poporului evreu "

28 ian.

Intr-un discurs evocator de „Ziua internațională în memoria victimelor Holocaustului”,  în această dimineață, al ambasadorului Israelului la ONU, facut de Ron Prosor la Națiunile Unite din New York, a spus că „statul Israel este singura garanție pentru a asigura viitorul poporului evreu.”

Prosor, de asemenea, a exprimat regretul pentru faptul că „au trecut aproape 70 de ani de la Holocaust, si lumea continuă cu ciuma de anti – semitism. Sunt barbati si femei care sunt persecutati din cauza aspectului lor, pentru ceea ce le place de a fi iudei.”

De asemenea, el sa referit la cuvintele celebre ale lui Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel, el, de asemenea, supraviețuitor al Holocaustului:. „Cel mai mare dintre toate păcatele este de a păstra tăcerea și indiferența”.

Ceremonia de deschidere a fost rostita de Steven Spielberg, de renume mondial și – premiat regizor, cunoscut prin filmul laureat ” Lista lui Schindler „, care, de asemenea, face referire la evenimentul Holocaustului cu aceste cuvinte : ” Gropile comune nu au nevoie de a fi deschise pentru ca sa actionam.”

El a continuat : ” Este o mare realizare a speciei noastre, pentru ca mărturiile supraviețuitorilor sa poata sa fie auzite în camerele superioare ale societății.”

Schindler, de asemenea, a declarat că Holocaustul rămâne cu noi astăzi și victimele ale genocidului trecut au devenit” profesori ai victimelor recentelor genociduri.”

O delegație de 54 de membri a Holocaustului din Israel au vizitat în această dimineață lagărul de concentrare de la Auschwitz – Birkenau, pentru a comemora 69 ani de la eliberarea din lagărul morții de către trupele rusești. Delegația a inclus, de asemenea, zeci de supraviețuitori ai Holocaustului, precum și de alte personaje renumite israelite.

Membrii delegației au vizitat cazarma deținuților și Muzeul Field din blocul 27, și apoi s-au deplasat la Birkenau, la aproximativ 3 km, pentru a efectua o ceremonie specială. Shalom Israel !!!

8 răspunsuri to “" STATUL ISRAEL este unica GARANȚIE pentru asigurarea viitorului poporului evreu "”

  1. silvanus bogush ianuarie 28, 2014 la 3:19 pm #

    Evreii chiar și astăzi sînt victime ale naționaliștilor și grupărilor extremiste. Pe considerentul că-s hoții că înșeală ect…Dar cine nu face asta?
    Chiar și cei ce-și zic creștini persecută pe cei ce YHWH ea ales să fie poporul LUI.

  2. Unknown ianuarie 28, 2014 la 3:19 pm #

    Evreii chiar și astăzi sînt victime ale naționaliștilor și grupărilor extremiste. Pe considerentul că-s hoții că înșeală ect…Dar cine nu face asta?Chiar și cei ce-și zic creștini persecută pe cei ce YHWH ea ales să fie poporul LUI.

  3. Anonymous ianuarie 29, 2014 la 4:01 pm #

    cred ca ati ascultat de pe internet perspectiva profetica 2014lazar gog si pe viorel candreanu si cartile marelui savant vasile v. moisescu si revistele evreiesti s.m.n.si revista s.d.i, cu respect scriu eu si in reviste ca semnarea paci cu palestinieni si israuel va declansa rapirea

  4. Anonymous ianuarie 29, 2014 la 4:01 pm #

    maranata

  5. Anonymous ianuarie 29, 2014 la 4:02 pm #

    the end is near

  6. Anonymous ianuarie 29, 2014 la 4:09 pm #

    inca putina vreme si vine mirele ceresc

  7. silvanus bogush februarie 5, 2014 la 4:22 pm #

    Măi Anonim cînd vorbești de lazar gog mi se întoarce stomakul pe dos . Un papistaș închinator în ziua soarelui care pune Torah sub picioare se închină la DumnezeU (Ii) Și cu urechile mele l-am auzit că în VT nu este nici o promisiune de Mîntuire …cînd sînt o sumedenie .
    Cine vorbește de RAPIRE ce rapire că a fost de două ori pînă acum
    o dată pe 21 mai 2011 și nu a fost nimeni rapit și o alto dată pe 22 sept același an și tot na fost nimeni rapit…Plus acest prezicere a fost făcută de fratele lui Gog …frate de credință Harold Camping Un penty-co foarte renumit care a apucat între timp a muri .

  8. Unknown februarie 5, 2014 la 4:22 pm #

    Măi Anonim cînd vorbești de lazar gog mi se întoarce stomakul pe dos . Un papistaș închinator în ziua soarelui care pune Torah sub picioare se închină la DumnezeU (Ii) Și cu urechile mele l-am auzit că în VT nu este nici o promisiune de Mîntuire …cînd sînt o sumedenie . Cine vorbește de RAPIRE ce rapire că a fost de două ori pînă acum o dată pe 21 mai 2011 și nu a fost nimeni rapit și o alto dată pe 22 sept același an și tot na fost nimeni rapit…Plus acest prezicere a fost făcută de fratele lui Gog …frate de credință Harold Camping Un penty-co foarte renumit care a apucat între timp a muri .

Lasă un comentariu