Legăturile lui Hitler cu musulmanii și consecințele lor curente

28 feb.
Legăturile lui Hitler cu Musulmanii și cu Papalitatea

Frăția Musulmană a fost fondată în Egipt, în 1928 de către un tănăr musulman în vârstă de 22 de ani, numit Hassan al-Banna, care la admirat pe Adolf Hitler și care ura foarte mult evreii și a care a colaborat cu partidul nazist.


Atunci când Hitler a venit la putere, naziștii l/au sprijinit pe Al-Banna, învățătoare, astfel Frăția Musulmană a devenit aliatul său în Orientul Mijlociu. În 1938, numărul de membri ai Fraților Musulmani a ajuns la 200.000.

În timpul celui de al doilea război mondial, membri ai Fraților Musulmani au spionat pentru naziști lui Hitler în Orientul Mijlociu și s-au luptat pentru Hitler  în două divizii, Waffen-SS Musulman Handschar ( „Handschar” este termenul german pentru iatagan sabie curbată folosită de trupele musulmane ale Imperiului Otoman).După al doilea război mondial, Frații Musulmani au continuat să crească, susținuți de această dată de Vest, care le-a văzut ca o contrapondere la amenințarea comunismului sprijinit de sovietici în Orientul Mijlociu. La sfârșitul anilor 1940, Frații Musulmani au totalizat 500.000 de membri.


În măsura în care au crescut, de asemenea, a crescut și participarea la acte de violență, inclusiv atacuri cu bombă, incendiere și crimă. In anul 1948, membrii ai Frăției musulmane au asasinat pe prim-ministru egiptean Mahmud Fahmi al-Nuqrashi și au participat la invazia statului nou creat Israel.Conflictele violente ale Frăției musulmane cu guvernul egiptean, au dus la asasinarea lui Al-Banna și în cele din urmă mulți dintre liderii săi au ajuns  să fie închiși, în timp ce alții au fugit și au stabilit sucursale în străinătate, mai ales în alte națiuni arabe din Orientul Mijlociu, dar, de asemenea, Europa, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, cu acordul autorităților respective.


Concluzionând că nu au avut încă posibilitatea de a răspândi islamul prin forță, Frații Musulmani „în mod oficial”, au renunțat la violența în anii 1970 și au devenit strategi mai iscusiți prin manifestul lor secret de interne, numit „Proiectul”.


În 1979, puterile occidentale au sprijinit Frăția Musulmană, pentru a forma armata Mujahedeen (ceea ce înseamnă ca Jihad) și care să lupte împotriva armatei sovietice în Afganistan.


In anul 1987, Frăția Musulmană a creat Hamas, ai cărei membri încă mai folosesc salutul nazist (de mai sus) și care citesc „Mein Kampf” a lui Hitler. Frații Musulmani au citat titlul „Jihadul meu” si l/au tradus în araba in 1930 (cartea Mein Kampf este în continuare cea mai bine vandută  în lumea musulmană de astăzi și favorită printre membrii Fraților Musulmani din întreaga lume).

În 1989, Mujahideen (Jihadiștii) ai Fraților Musulmani au alungat armata sovietică din Afganistan și apoi s/au divizat. Una dintre facțiuni a devenit Al-Qaida, condusă de un musulman al Frăției saudite, numit Osama bin Laden.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: