Femeia îmbrăcată cu purpură şi stacojiu

12 iun.
Curva cea mare Babilonul

Strîns legat de lucrarea de înșelăciune este lucrarea Curvei .

Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea în mînă un potir de aur, plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei. (Apoc. 17:4)

Curva are pe frunte scris un nume Babilon taină; mama curvelor și spurcăciunilor întregului pămînt . 

Taina acestei femei misterioase (biserică) este înșelăciunea, Supremația peste lumea creștină prin putera minciunii. Curva ( biserica – babilon ) se folosește de înțelepciune; înțelepciunea lumească, dracească.

 Înţelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pămîntească, firească, drăcească. (Iacov 3:15)

Înțelepciunea lumii în interpretarea scripturilor și mai cu seamă; mijloacele de amăgire care fac posibil ca împarații pămintului (lideri religioși) și nu numai ei, să se adape din cupa curvei și sînt într-o nebunie spirituală .

Babilonul era în mîna lui Yahveh un potir de aur, care îmbăta tot pămîntul; Neamurile au băut din vinul lui; deaceea au fost neamurile ca într’o nebunie. (Ierem. 51:7) 

Curva = biserica Romei și ficele ei protestante si evanghelice au înbătat tot pămîntul cu falsa doctrină a mîntuiri numai prin credință;(a bisericii) Cînd Iacov spune hotărît că Credința fară faptă e moartă. După cum trupul fără duh este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă.  (Iac. 2:26)

Credința = Har
Fapta = Legea

Acestea amîndouă trebue să lucreze mîna în mîna; Credința și fapta, nu este nici o altă cale de mijloc. Kifa (Petru) menționează; De aceia dați-vă și VOI toate silințele ca să uniți cu Credința voastră fapta  :  De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa; (2 Pet. 1:5)

Deci fapta = Legea, trebue unita cu credinta; Shaul (Pavel) spune; Prin credință desfințăm noi Legea? NICIDECUM, din contra noi întărim Legea (idolatria) este piatra unghiulară a religiei curvei; și ca atare idolatrii o iubesc și se desfată în acest sistem idolatru.

Deci, prin credinţă desfiinţăm noi Legea? Nicidecum. Dimpotrivă, noi întărim Legea. (Rom.3:31)

 Este bine cunoscut faptul că biserica romei practică închinarea la imagini (icoane-statui) și mai nou ficele ei protestante și evanghelice au introdus imagini in locașurile lor de cult (porumbei; ciobănași cu oile, cerbi si alte imagini) Și asta se potrivește cu cuvîntul din: şi au schimbat slava lui Yahveh, Creatorul nemuritor într’o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tîrîtoare. (Rom. 1:23).

Au schimbat slava lui Yahveh, Creatorul, Cel nemuritor într-o ICOANĂ care seamană cu omul muritor; păsări dobitoace cu patru picioare și tîrîtoare.

Sistemul curvei se bazează pe submiterea (supunerea) totală față de doctrina bisericii și instrucțiunile liderului. In babilon, bisericile curvei, nimeni nu poate contesta cu succes o doctrină sau practica (tradiție) pe care liderul o propagă, ca divină cu autoritate divină. Și pe lîngă asta, mult mai periculoși sînt idoli din inimă.

 De aceea vorbeşte-le, şi spune-le: ,Aşa vorbeşte Yahveh Elohim(Atotputernic): ,Orice om din casa lui Israel, care îşi poartă idolii în inimă, şi care îşi pironeşte privirile spre ceeace l -a făcut să cadă în nelegiuirea lui-dacă va veni să vorbească proorocului, -Eu, Yahveh, îi voi răspunde, în ciuda mulţimei idolilor lui, (Ezec.14:4)

Oamenii nelegiuiți (fără Lege) umblă cu neadevărul (minciuna) în gură: Învățătura lor este mincinoasă .Omul de nimic, omul nelegiuit, umblă cu neadevărul în gură, clipeşte din ochi, dă din picior, şi face semne cu degetele. (Prov. 6:12-13)

Fii preotului Eli erau nelegiuiți nu cunosteau pe יהוה Yahveh (PREFIGUREAZĂ ACEST SISTEM DE ÎNCHINARE BABILONIAN), fără יהוה Yahveh deși se afirmă că slujesc Creatorului.

Fiii lui Eli erau nişte oameni răi. Nu cunoşteau pe Yahveh. (1Sam.2:12)

 Lucrurile acestea sînt lucruri ce יהוה Yahveh le urăște; Iată ce urasc Eu zice יהוה Yahveh…șapte lucruri Îi sînt urîte; Aceste 7 lucruri urîte de יהוה Yahveh sînt:

1) Ochii trufași
2) Limba mincinoasă
3) Mîinile care varsă sînge nevinovat
4) inima care urzește planuri nelegiuite
5) Picioarele care aleargă repede la rău
6) Martorul mincinos care spune minciuni
7) Cel ce stîrnește certuri între frați 

Şase lucruri urăşte Yahveh, şi chiar şapte Îi sînt urîte: ochii trufaşi, limba mincinoasă, mînile… cari varsă sînge nevinovat, inima care urzeşte planuri nelegiuite, picioarele cari aleargă repede la rău, martorul mincinos, care spune minciuni, şi cel ce stîrneşte certuri între fraţi. ( Prov.6:16-19)

Curva cea mare s-a așezat ca împărăteasă în toate bisericile creștine (tot ce stă sub semnul crucii). Toți fără excepție urmează doctrina ce cu mult zel și adorație; o propagă ca o otravă îmbătăoare pentru cei ce le place minciuna ,vîndută de la amvoanele bisericilor și sorbită cu nesaț de cei orbiți și îmbătați de această otravă a lui Satan.  Shalom !!!

Publicitate

7 răspunsuri sa “Femeia îmbrăcată cu purpură şi stacojiu”

 1. Anonymous iunie 12, 2013 la 3:05 pm #

  E drept curva cea mare …Creștinismul (Catolicismul) a îmbătat tot sistemul Creștin cu nebunia Trinitaro-Duminecară a doctrinei otrăvite de basilicul religios al Romei.Ce este mai dureros e că și cei ce zic că au o credință mai Aleasă decît creștinismul …Mă refer la Mesianici și frați lor Sîmbatari ..ei beau din aceași Cupă din mîna Curvei …Adică cred în aceiași Trinitate se botează în aceiași trinitate Au aceleași nume de închinare același isus același D-zeuacelași DS aceiașă împărtășire ca CatoliciiAceiași ungereȘi multe altele CARE ZIC EI SÎNT PRINCIPI DE CREDINȚĂ Plus mesianici poartă aceiași Kippah ca frați lor catolicii ,doar culoarea e diferităNu mai vorbim de închinarea la idoli care e rampantă în sistemul Mesianico-SîmbatarDeci otrava Romei e în fiecare fibră a creștinismului ortodocs și ne ortodocs Pentru că au iubit slava oamenilor mai mult de3cît slava care3 vine de la SINGURUL Elohim YHWH

  • Uzun Renato mai 7, 2014 la 1:17 pm #

   Ok.Asa este …catolicismul…mama curvelor…etc.Nu intru in detalii nu de asta am intrat in vorba.Mai degraba pentru a ne impreteni, a socializa.De unde esti Anonymous?(judet) …cum se numeste biserica la care mergi ?

 2. Anonim iunie 12, 2013 la 3:05 pm #

  E drept curva cea mare …Creștinismul (Catolicismul) a îmbătat tot sistemul Creștin cu nebunia Trinitaro-Duminecară a doctrinei otrăvite de basilicul religios al Romei.Ce este mai dureros e că și cei ce zic că au o credință mai Aleasă decît creștinismul …Mă refer la Mesianici și frați lor Sîmbatari ..ei beau din aceași Cupă din mîna Curvei …Adică cred în aceiași Trinitate se botează în aceiași trinitate Au aceleași nume de închinare același isus același D-zeuacelași DS aceiașă împărtășire ca CatoliciiAceiași ungereȘi multe altele CARE ZIC EI SÎNT PRINCIPI DE CREDINȚĂ Plus mesianici poartă aceiași Kippah ca frați lor catolicii ,doar culoarea e diferităNu mai vorbim de închinarea la idoli care e rampantă în sistemul Mesianico-SîmbatarDeci otrava Romei e în fiecare fibră a creștinismului ortodocs și ne ortodocs Pentru că au iubit slava oamenilor mai mult de3cît slava care3 vine de la SINGURUL Elohim YHWH

 3. Dumitru iunie 25, 2013 la 5:54 pm #

  Ioan 14,15 ,,Daca Ma iubiti, Veti Pazi Poruncile Mele,,..Acele Porunci date de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai ..Exod 20,1-17…..Biserica Adevarata a Lui IiSUS este aceea din Apoc 12…Satana -Balaurul- si agentii lui e in RAZBOI cu aceia din RAMASITA Apoc 12,17……Ranasita e aceea din Apoc 14,12 ,,Aici este rabdarea sfintilor ,care Pazesc Poruncile Lui Dumnezeu si Credinta Lui IiSUS,,…..IiSUS HRISTOS a spus ucenicilor in Matei 28,19-20 :,,DUCETI-VA si faceti ucenici din TOATE neamurile ,botezandu-i in NUMELE TATALUI si al FIULUI si al SFANTULUI DUH….Si invatati-i sa PAZEASCA TOT ce v-am Poruncit.Si iata ca EU SUNT cu voi in toate zilele ,pana la sfarsitul veacului. Amin..! Sunt vorbele lui EU SUNT CEL CE SUNT,,!!!

 4. Anonymous octombrie 25, 2013 la 1:45 pm #

  Dumitru !!. Tu vorbesti de biserica adevarata a lui Iisus? Cine e acest Iisus? un IDOL ! In adevar biserica este un produs care se inchina acestui Iisus pe care cu adoratie il propovaduesti . Tu ai dreptate intr-o mina si minciuna in cealanta.
  Ramasita din apoc. 14 v 12 nu este biserica. Biserica este Curva intelegi
  Ysrael este Aleasa(beluah) Cealanta minciuna din mina ta , de fapt este minciuna strecurata de Satan in biblie .
  Mintuitorul nu a poruncit ce este scris in biblia corupta, ci sensul corect de ucenizare si de botez este
  Faceti ucenici si botezul lor sa fie in numele MEU.
  Un alt lucru Dumitru de cind esti pe blogul acesta ,Nu ai invatat chiar nimic?
  Nu ai invatat ca Mintuitorul are numele Yahshua (Yasua)
  N-ai invatat ca blogul acesta este liber de paginism?
  Daca inca n-ai invatat …invata omule , debaraseazata de paginism si urmeaza credinta data sfintilor.

 5. Anonim octombrie 25, 2013 la 1:45 pm #

  Dumitru !!. Tu vorbesti de biserica adevarata a lui Iisus? Cine e acest Iisus? un IDOL ! In adevar biserica este un produs care se inchina acestui Iisus pe care cu adoratie il propovaduesti . Tu ai dreptate intr-o mina si minciuna in cealanta.Ramasita din apoc. 14 v 12 nu este biserica. Biserica este Curva intelegi Ysrael este Aleasa(beluah) Cealanta minciuna din mina ta , de fapt este minciuna strecurata de Satan in biblie .Mintuitorul nu a poruncit ce este scris in biblia corupta, ci sensul corect de ucenizare si de botez este Faceti ucenici si botezul lor sa fie in numele MEU.Un alt lucru Dumitru de cind esti pe blogul acesta ,Nu ai invatat chiar nimic?Nu ai invatat ca Mintuitorul are numele Yahshua (Yasua) N-ai invatat ca blogul acesta este liber de paginism? Daca inca n-ai invatat …invata omule , debaraseazata de paginism si urmeaza credinta data sfintilor.

 6. Anonim iulie 23, 2014 la 11:18 am #

  Dumitru nu-ti va raspunde pentru ca e pocait. Dupa cum descrii lucrurile vorbesti dintr-ale oamenilor , pocaieste-te si boteaza-te si Iisus te va boteza cu duhul lui cel sfant apoi urmeaza schimbarea. Domnul sa te binecuvanteze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: