Musulmanii accepta, ideea de-al Treilea Templu in Ierusalim …

2 apr.
Musulmanii accepta deja, ideea de-al Treilea Templu in Ierusalim …

Israelul dintotdeauna a împărtășit ideea că, contrar a ceea ce multi cred, nu are niciun sens să distrugă Domul Stâncii, de pe Muntele Templului din Ierusalim din mai multe motive foarte clare.

 El va face un legămînt trainic cu mulţi, timp de o săptămînă, dar la jumătatea săptămînii va face să înceteze jertfa şi darul de mîncare, şi pe aripa urîciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, pînă va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărît.„ (Daniel 9:27)

Potrivit interpretărilor biblice, templul reconstruit poate fi ridicat cu sprijinul celor care pregatesc calea Antihristului, ceea ce face parte din planul de pace,intre Israel si Palestina si bineinteles cu Musulmanii, prin care va atrage mai târziu in capcan, și va înșela poporul Evreu.

Profeția Biblica indică faptul că „Fiul pierzării” va inaugura si se va aseza în templu, prin care va se va da, drept inlocuitorul lui Yahveh, și care va cere ca toată lumea sa-i dea închinare. 

De aceea, cînd veţi vedea ,urîciunea pustiirii`, despre care a vorbit proorocul Daniel, ,aşezată în locul sfînt` -cine citeşte să înţeleagă! –Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într’o zi de Sabat.

Pentrucă atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n’a fost niciodată dela începutul lumii pînă acum, şi nici nu va mai fi. Şi dacă zilele acelea n’ar fi fost scurtate, nimeni n’ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. 

Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi.Căci, cum iese fulgerul dela răsărit şi se vede pînă la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. (Matei 24:15-16,20-22,26-27)

Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului), fiul pierzării,protivnicul, care se înalţă mai pe sus de tot ce se numeşte ,,Yahveh„, sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Yahveh, dîndu-se drept Yahveh. (2 Tesaloniceni 2:3-4)

Apoi mi s’a dat o trestie asemenea unei prăjini, şi mi s’a zis: ,,Scoală-te şi măsoară Templul lui Yahveh, altarul şi pe cei ce se închină în el.Dar curtea de afară a Templului lasă -o la o parte nemăsurată; căci a fost dată Neamurilor, cari vor călca în picioare sfînta cetate patruzeci şi două de luni. (Apocalipsa 11:1-2)

 Desi multi cred si chiar interpreteaza Profetia ca Implinita, Scriptura este clara,prin aceste versete Biblice,si multe alte exemple Biblice care indica reconstructia templului.

Acest personaj, care initial încearcă să se dea drept un ” om al păcii „,poate va încerca să darame Domul Stancii, al Musulmanilor, pentru a reconstrui templul, dar acest lucru, ar da naștere imediat, la un al treilea război mondial.

Daca luam in considerare toate razboaiele purtate de Israel cu vecinii sai, de la data infiintarii Statului Israel ( 14 Mai 1948 ),putem vedea ca, fiecare conflict cu vecinii, le-a adus pamantul inapoi, de unde putem  deduce ca, un posibil conflict cu Siria sau Iran, ar putea contribuii la daramarea Domului Stancii, si recuperarea in totalitate a Ierusalimului si Muntele Templului.

Chiar lângă această Moschee Musulmana, în nord, există un spațiu imens, mai mult decât suficient pentru a construi un Templu, astfel încât va impaca si pe ,, greci și pe troieni „, în acest caz, Evrei și Musulmani …

Această viteză amețitoare in implinirea profetiilor, în aceste ultime zile,nu ne-ar mai putea mira faptul ca, Musulmanii sa accepte această idee de reconstructie a Templului de catre Evrei.

Conform editiei de presa „The Jewish Press” din zilele trecute, Sinem Tezyapar, o producatoare TV, Musulmană Turcă, a solicitat reconstruirea Templului, a ” Profetului Solomon.”

Ea ai asigura pe telespectatorii săi Musulmanii,ca nu trebuie să fie suparati, deoarece spenea ea : „Exista o întindere mare de teren in jurul moscheii Al-Aqsa și Domul Stâncii, un teren destul de mare si convenabil pentru acest scop, și astfel Templul, poate fi plasat la o distanță scurtă de Qubbat As-Sakhrah și puțin mai sus de Masjid El-Aqsa. „

Articol acestei producătoare TV Turce, dezvăluie, de asemenea, dorința de a se stabili pacea și unitatea cu poporul Evreu,dupa cum se vede Turcia joaca un rol important in stabilirea pacii intre Musulmani si Evrei.

In zilele trecute,in timpul vizitei lui Obama in Israel, inainte de a parasii Israelul, Obama a asistat timp de 30 de minute la o convorbire telefonica, intre Premierul Netanyahu al Israelului si Premierul Turciei, Recep Erdogan,si in care convorbire sa restabilit pacea intre Israel si Turcia,aliatul strategic de multi ani.

Fără îndoială,aceste miscari, dezvolta o prietenie foarte interesanta,si nu e ușor de clasificat, ca o idee simplistă,si anume faptul, ca această idee, vine din partea unei femei,care poate sa genereze multe dificultăți in lumea Musulmana. 

Dar aceasta idee,nu este prima dată, când vine la mintea Musulmanilor, in conformitate cu un articol publicat în „Word Net Daily”,de Adnan Oktar, un influent lider Musulman Turc, care a făcut aceeași propunere pentru a se reconstrui Templul Evreiesc, numind-ul ” Palatul lui Solomon.”

După cum știți, reconstruirea Templului, este o dorință veche a poporului Evreu. Într-un articol publicat, despre reconstruirea Templului, scriitorul și editorul hasidic, Mordechai Housman, descrie ca, primul obstacol important este, politic, iar o altă problemă este  siguranța noastra ca popor, stiindu-se ura din partea Musulmanilor. 

În cazul în care, un lider Musulman respectat, declară că, Templul lui Solomon trebuie să fie reconstruit,si Comunitatea Musulmană acceptă, este mai mult decât probabil că, Comunitatea Evreiască, o va face in graba, pentru a apuca aceasta oportunitate, urmand să depășească toate obstacolele ceremoniale care vor aparea pe parcurs .

Nu stim sigur ziua cănd acest lucru se va întâmpla, dar acea zi, va veni cu siguranță, pentru că insusi Yahveh, a dezvăluit in profetiile sale. Privind la imaginea profetică actuală, totul duce spre a crede că, timpul pentru acest mare eveniment,este foarte aproape, odată ce ” Duhul înșelător „ a Anticristului și a aghiotantului său, ” Profetul fals „ acum pluteste in jur …

Vă puteți imagina cu ușurință, modul în care se Sarbatorea in Templu, inca din timpurile biblice, unde mii de Evrei se adunau, pentru a primi o Binecuvântare, stindu-se faptul ca dorinta Evreilor este de a incepe din nou serviciile ceremoniale, dupa cum gasim scris in Scriptura.

Daca cineva nu este necurat, nici nu este in calatorie si totusi nu praznuieste Pastile, sufletul acela sa fie nimicit din poporul lui; pentru ca n-a adus darul cuvenit lui Yahveh la vremea hotarata, omul acela sa-si ia pedeapsa pentru pacatul lui. (Num.9:13)

Aceste ceremonii se efectuează zilnic în sinagogi, dar în timpul Sărbătorii Corturilor si de Paște, mii de Evrei se aduna la Zidul de Vest al Plangerii ca să se roage și să primească binecuvântarea.Pentru multi acest lucru pare ca nu se va intampla, dar citind Romani 11, putem vedea realitatea Spirituala intre Poporul Evreu si Neamurile.

Fraţilor, pentruca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într’o împietrire, care va ţinea pînă va intra numărul deplin al Neamurilor.

Şi atunci tot Israelul va fi mîntuit, dupăcum este scris: ,,Izbăvitorul va veni din Sion, şi va îndepărta toate nelegiurile dela Iacov.Acesta va fi legămîntul, pe care -l voi face cu ei, cînd le voi şterge păcatele.„

În ce priveşte Evanghelia, ei sînt vrăjmaşi, şi aceasta spre binele vostru; dar în ce priveşte alegerea, sînt iubiţi, din pricina părinţilor lor. Căci lui Yahveh nu -I pare rău de darurile şi de chemarea făcută.(Rom. 11:25-29) Shalom !!!

25 răspunsuri sa “Musulmanii accepta, ideea de-al Treilea Templu in Ierusalim …”

 1. Anonymous mai 26, 2013 la 11:22 am #

  NU CRED CA ESTE CORECT SA DESPARTIM CEA DE A 70-a SAPTAMANA, de CELELALTE 69.(Daniel 9)Aceasta poate fi o eroare grava ce va duce la moarte, prin o gresita orientare si asteptare fata de evenimentele sfarsitului.

 2. Anonim mai 26, 2013 la 11:22 am #

  NU CRED CA ESTE CORECT SA DESPARTIM CEA DE A 70-a SAPTAMANA, de CELELALTE 69.(Daniel 9)Aceasta poate fi o eroare grava ce va duce la moarte, prin o gresita orientare si asteptare fata de evenimentele sfarsitului.

 3. Ioan Olah mai 27, 2013 la 8:17 pm #

  Anonim Eroarea au facuto aceia care s-au substituit ca fiind inlocuitorul lui Israel ! ….iar acum hai sa vedem ce ne spune Daniel : Şaptezeci de săptămîni au fost hotărîte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, pînă la încetarea fărădelegilor, pînă la ispăşirea păcatelor, pînă la ispăşirea nelegiuirii, pînă la aducerea neprihănirii vecinice, pînă la pecetluirea vedeniei şi proorociei, şi pînă la ungerea Sfîntului sfinţilor. Daniel 9:24Vreau sa te intreb pe rind din acest verset :1) Poporul lui Israel exista ? avind in vedere ca cele 70 de saptamani sunt dedicate poporului Israel !2) A incetat Faradelegea ?3) Ungerea Sfintului Sfintilor a avut loc ? avind in vedere ca Yashua a fost respins , nu a fost intronat Uns ca Rege al Regilor,stiindu-se f. bine ca el va fi Uns odata cu Venirea sa si inceperea Imparatiei de o mie de ani .este hotărît că războiul va ţinea pînă la sfîrşit şi împreună cu el şi pustiirile. Daniel 9:264) A venit cumva sfarsitul ? avind in vedere ca spune despre pustiirile si razboiul care va tinea pina la sfarsit .Oricum comentariul tau are in spate o Doctrina care deja spune ca cele 70 de saptamani sau implinit,inca odata ati spun ca atata timp cat Profetia este destinata Poporului Israel,si cat timp Israelul exista aceasta Profetie inca nu sa pecetluit ! Cred ca ar fi bine sa puneti mana pe Scriptura si sa nu va lasati manipulati de Doctrine .

 4. Israel Shabbat Shalom mai 27, 2013 la 8:17 pm #

  Anonim Eroarea au facuto aceia care s-au substituit ca fiind inlocuitorul lui Israel ! ….iar acum hai sa vedem ce ne spune Daniel : Şaptezeci de săptămîni au fost hotărîte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, pînă la încetarea fărădelegilor, pînă la ispăşirea păcatelor, pînă la ispăşirea nelegiuirii, pînă la aducerea neprihănirii vecinice, pînă la pecetluirea vedeniei şi proorociei, şi pînă la ungerea Sfîntului sfinţilor. Daniel 9:24Vreau sa te intreb pe rind din acest verset :1) Poporul lui Israel exista ? avind in vedere ca cele 70 de saptamani sunt dedicate poporului Israel !2) A incetat Faradelegea ?3) Ungerea Sfintului Sfintilor a avut loc ? avind in vedere ca Yashua a fost respins , nu a fost intronat Uns ca Rege al Regilor,stiindu-se f. bine ca el va fi Uns odata cu Venirea sa si inceperea Imparatiei de o mie de ani .este hotărît că războiul va ţinea pînă la sfîrşit şi împreună cu el şi pustiirile. Daniel 9:264) A venit cumva sfarsitul ? avind in vedere ca spune despre pustiirile si razboiul care va tinea pina la sfarsit .Oricum comentariul tau are in spate o Doctrina care deja spune ca cele 70 de saptamani sau implinit,inca odata ati spun ca atata timp cat Profetia este destinata Poporului Israel,si cat timp Israelul exista aceasta Profetie inca nu sa pecetluit ! Cred ca ar fi bine sa puneti mana pe Scriptura si sa nu va lasati manipulati de Doctrine .

 5. rabba baba decembrie 16, 2013 la 2:22 am #

  Alfa si Omega………

 6. rabba baba decembrie 16, 2013 la 3:09 am #

  SA RECAPITULAM DANIEL 9.
  (voi folosii traducerea cornielescu,deoarece este cea mai raspandita printre noi romanii obisnuiti.
  Am insa zeci de traduceri,am studiat textul cel comentam in mai multe din aceste traduceri si nu exista diferente remarcabile sau demne de luat in seama intre ele).

  TRECAND PESTE FRUMOASA SI SMERITA RUGACIUNE A LUI DANIEL, desii nicidecum nui bine sa studiemm aceasta profetie pana nu citim iara si iara rugaciunea lui daniel care a adus apoi aceasta profetie. Deoarece, acea rugaciune, ne pune intr-o stare de armonie cu sfintenia si Duhul prorociei ce a urmat si pe care o copiez acum.

  Rog pe cei care vor sa inteleaga de ce sant atatea pareri si interpretari contradictorii>> SA CITEASCA IN BIBIA LOR ACEA RUGACIUNE A LUI DANIEL CARE PRECEDE ACESTE CUVINTE ALE PROROCIEI cea controversata; Si de care PROROCIE SI INTELEGERE A EI sunt convins CA DEPINDE NEMIJLOCIT MANTUIREA NOASTRA, a celor ce traim vremea sfarsitului.

  DANIEL 9.

  23 Când ai început tu să te rogi, a ieşit cuvântul, şi eu vin să ţi-l vestesc; căci tu eşti preaiubit şi scump. Ia aminte, dar, la cuvântul acesta şi înţelege vedenia!
  24 Şaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispăşirea păcatelor, până la ispăşirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veşnice, până la pecetluirea vedeniei şi prorociei şi până la ungerea Sfântului sfinţilor.
  25 Să ştii, dar, şi să înţelegi că de la darea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului până la Unsula, la Cârmuitorul, vor trece şapte săptămâni; apoi timp de şaizeci şi două de săptămâni, pieţele şi gropile vor fi zidite din nou, şi anume în vremuri de strâmtorare.
  26 După aceste şaizeci şi două de săptămâni, Unsul va fi stârpit, şi nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea şi Sfântul Locaş, şi sfârşitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât că războiul va ţine până la sfârşit, şi împreună cu el, şi pustiirile.
  27 El va face un legământ trainic cu mulţi timp de o săptămână, dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa şi darul de mâncare, şi pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”

 7. rabba baba decembrie 16, 2013 la 3:34 am #

  EXEGEZA BIBLICA A VERSETELOR.

  1. Daniel primeste viziunea CA PE O EXPLICATIE, fata de o prorocie NETERMINATA IN CAPITOLUL 8 ; PT CA LESINASE ACOLO IN ASA FEL, incat PROROCIA NU MAI PUTEA CONTINUA in nici un fel, caci Daniel NU MAI REZISTA SA MAI STEA IN PREZENTA SFINTENIEI INGERULUI in sfarsitul capitolului anterior( 8).

  dovada: >> DANIEL CERE INDURARE SI SFARSIT AL ROBIEI DE 70 , DAR DE FAPT PRIMESTE>>> total ALTCEVA.

  21 pe când vorbeam eu încă în rugăciunea mea, a venit repede, în zbor iute, omul Gabriel PE CARE-L VAZUSEM MAI INAINTE INTR-O VEDENIE(adica in cap 8) şi m-a atins în clipa când se aducea jertfa de seară.
  22 El m-a învăţat, a stat de vorbă cu mine şi mi-a zis: „Daniele, AM VENIT ACUM SA ITI LUMINEZ MINTEA

  (parantezele din textul biblic ,desigur imi apartin)

  INTREBARE: Ce luminare mintii sa-i faca si de ce?
  apare inainte de aceast ” Am venit sa ITI LUMINEZ MINTEA ” vre-o alta prorocie care trebuia inteleasa? luminata?inainte de rugaciune sau in timpul ei ceva NELUMINAT, neinteles si care sa aiba nevoie de EPLICATI SUPLIMENTARE?

  DACA DOAR LA CAP 9 se refera acest > ” Am venit sa-ti lminez mintea”>> atunci automat cele 70 de saptamani au legatura cu cei 70 de ani de robie pt care se ruga daniel sa scape poporul din ea)

  STIM INSA AMANDOI CACI NU ESTE ASA.
  Si atunci? ce inseamna : „Am venit acum sa-ti luminez mintea”???

  Degeaba sant scrise acele cuvinte?
  Sau ele au legaturaa STRANSA cu profetia celor 2300 de zile profetice (ani), din Cap 8 ?
  despre care se spune in trei randuri CA E PROFETIE CU PRIVIRE LA SFARSITUL LUMII.
  Dan 8. vers. 17la final, vers 19 tot, si versetul 26 tot.

  CITITI VA ROG CAPITOLUL 8 , adica ANTERIORUL lui 9 ce il comentam >> SI COSNTATATI VOI SINGURI CA DANIEL LESINASE; si se imbolnavise asa grav si IN ASA FEL INCAT I-AU TREBUIT apoi ZILE SI ZILE DE odihna la pat si RECUPERARE.

  Aproape murise practic, asa ca santem indreptatiti sa credem ca Daniel lesinand => ingerul pleaca de la el,…apoi peste o buna perioada de timp cand Daniel isi revine si se face aceasta rugaciune din cap 9>> la care > VINE INGERUL SA ISI CONTINUE CEEA CE A LASAT NETERMINAT din cauze CE LE VETI GASII IN CAP 8…adica lesinul si imbolnavirea grava a lui Daniel in prezenta ingerului

 8. rabba baba decembrie 16, 2013 la 3:40 am #

  2. PENTRU CELE 2300 de seri si dimineti (ani profetici) Din daniel 8, NU SE DA UN TIMP DE INCEPUT pt numararea lor si nu O SA LE GASIM aceste date NICAIERI DE LA GENEZA LA APOCALIPSA.(cautam asa ceva de 150 de ani,si chiar nu este DATA DE START A NUMARARII CELOR 2300 de seri si dimineti, in discutie)

  SI ACEASTA ESTE deci, O CAUZA DREAPTA SA CREDEM CU TARIE; CA CELE 70 de saptamani (490 de ani) din Daniel 9.25 SANT HOTARATE(Taiate zice originalul ) DIN BUCATA CEA MARE DE 2300 de ani SI DECI AU ACELAS PUNCT DE START>> decretul de rezidire a ierusalimului sub ZOROBABEL.( gasiti in cartea lui Ezra data exacta).

 9. rabba baba decembrie 16, 2013 la 3:51 am #

  Spun iara>> DACA NU LE VEI LASA SA FIE PUBLICATE>> inseamna indiscutabil ca ele AU FOST UN CUTREMUR ATATA DE MARE PT TEOLOGIA SI INVATATURA TA>> incat procedezi ca inchizitorul PAPA CEL CATOLIC> care a inchis gura ucigand milioane de eoameni
  doar ca sa nu i iasa la suprafata NEDREPTATEA INVATATURILOR CE LE SPUNEA ALTORA.

  Desigur nu este si cazul tau, tu esti sigur ca ai dreptate in ceea ce crezi si predici, de aceea nu te temi de mesajele acestea ale mele ,caci lumina nu se teme de intuneric
  si ca ele sa devina VIZIBILE LUMII

 10. rabba baba decembrie 16, 2013 la 4:08 am #

  _____________________
  70 de saptamani (490 de ani) AU FOST TAIATE….. poporului tau si .(Israel) si cetatii tale cele sfinte (ierusalim )
  _____________________
  EXACT ASA SPUNE ORIGINALUL. cartii Lui Daniel.

  SOCOTIND DECI PUNCT DE CALCUL decretul de rezidire al templului , 457 ien , sub domnia lui Artarxerxe.al persiei(Ezra 7.12-26; si Ezra 6.14 )

  ajungem mai intai la anul 408 ien DECI TRECUTE 7 din 70 de saptamani.

  . CAND IERUSALIMUL ESTE INCHEIAT DE ZIDIT conform datelor istorice existente azi,…. dar si conform Daniel 9.25>” vor trece şapte săptămâni” ADICA EXACT 49 de ani A DURAT . si cam asa spun evreii in Dialog cu Isus. >>Ioan 2:20
  Iudeii au zis: „Au trebuit patruzeci şi şase de ani, ca să se zidească Templul acesta, şi Tu îl vei ridica în trei zile?”

  APOI IN acelas verset din Daniel 9.25>>O ALTA BUCATA DIN CELE 70 de saptamani
  IN CARE URMA SA >>>”..apoi timp de şaizeci şi două de săptămâni, pieţele şi gropile vor fi zidite din nou”

  deci INDISCUTABIL PANA AICI >>7 sapatamani si cu 62 saptaqmani = 69 de saptamani.

  MAI LIPSESTE DECI ULTIMA SAPTAMANA SI CEA MAI CONTROVERSATA AZI PE PLANETA PAMANT INTRE CREDINCIOSI

 11. rabba baba decembrie 16, 2013 la 4:17 am #

  Acuma e acuma frate, caci pe subiectul asta se cearta o lume intreaga
  Pe subiectul asta si-au construit sperante BUNE SAU FALSE 80 % din crestinii Lumii.
  Doamne ajuta-ne.

  Versetul 26 din daniel 9 incepe asa: ” După aceste şaizeci şi două de săptămâni…,”

  DAR,frate , NEAPARAT TREBE SA AVEM IN VEDERE SI PRIMELE 7 saptamani descrise mai inainte, caci descrierea este secventiala si cronologica, de aceea TREBUIE NEAPARAT SA ZICEM SI NOI > : După aceste şaizeci şi două de săptămâni,

  DAR SA INTELEGEM >: ” Dupa aceste 69 de saptamani”( si nu doar 62 ) CACI NU PUTEM IGNORA PRIMA BUCATA DE 7 saptamani decrisa deja mai inainte, si in care a fost zidit si terminat TEMPLUL IERUSALIMULUI.

  DECI DUPA ACESTE 69 saptamani>>> SE INTAMPLA EVENIMENTE MAJORE.

  SA VEDEM DACA ACESTE EVENIMENTE LE PUTEM APLICA LA VREMEA SFARSITULUI (vremea noastra) SAU TREBUIE SA LE LASAM UNDE LE ESTE LOCUL> adica in continuarea celor 69.

 12. rabba baba decembrie 16, 2013 la 4:44 am #

  ” După aceste şaizeci şi două de săptămâni,”…..(ADICA INTRATI DEJA IN A 70 SAPTAMANA SPUN SI CRED cu toata taria EU CARE SCRIU )
  „Unsul va fi stârpit, şi nu va avea nimic.”

  hmm>> CE CODIFICARE FRUMOASA pentru : ISUS A FOST OMORAT SI A INVIAT.

  SE POTRIVESTE OARE ASTA CU ANUL CRUCIFICARII LUI ISUS?

  Rasp.: CREDINTA MEA HOTARATA SI CLARA>> SPUNE CA DA !
  SE POTRIVESTE NU DOAR BINE CI PERFECT.

  SOCOTIND DECI cei 490 de ani incepand de la data decretul de rezidire a templului
  (457 ien.>MATEMATICA CEA MAI PURA CAT SI ISTORIA CEA MAI CLARA SPUN>>

  a 70-a SI ULTIMA saptamana A INCEPUT deci IN ANUL 27 en. si sa sfarsit IN 34 en.

  Anul 27 (inceputul ultimei saptamani din 70 ) ESTE EXACT DATA BOTEZULUI LUI ISUS IN IORDAN deci inceperea LUCRARII SALE DE PREDICATOR SI MANTUITOR(botez inseamna UNGERE in lucrare)
  Iar cand Ioan refuza sa il boteze pe Isus>>DOMNUL I RASPUNDE>> „Lasa ca asa se cade sa implinim TOT CE ESTE SCRIS” ( TOATA DREPTATEA , zic unele traduceri.)

  DAR ESTE MAI MULT DECAT EVIDENT CA ISUS SE REFEREA LA O PROROCIE CARE TREBUIA SA SE IMPLINEASCA IN BOTEZAREA SA .
  (ioan botezatorul ezita mai intai, dar Isus il convinge CA SE FACE CE ERA SCRIS DESPRE EL.)

  NU EXISTA ALTA prorocie pt botezul Lui Isus IN TOATA BIBLIA DECAT ACEASTA DIN DANIEL 9. IN ACEA DATA CERUL SA DESCHIS; TATAL A VORBIT; DUHUL SFANT APARE IN CHIP TRUPESC AL UNUI PORUMBEL
  >> cum sa nu fi fost profetizat UN ASEMENEA EVENIMENT?
  La aceasta facea referire Isus, cand nu doar odata a spus EL>> ” Cercetati SCRIPTURILE caci ele MARTURISESC DESPRE MINE „
  (care SCIPTURI ISUSE? caci la data cand asta iesea din Gura Ta Sfanta,> NU EXISTA UN NOU TESTAMENT. sa scris cu mult dupa inaltarea Ta Doamne, asa ca LA VECHIUL TE REFEREAI>>> TOTI PROROCII VECHIULUI TESTAMENT fara nici o exceptie AU MARTURISIT DESPRE TINE.

  Ioan 5:39
  Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine.

  Iar Anul 34 (sfarsitul celor 70 de saptamani) ESTE MARCAT DE OMORAREA LUI STEFAN CU PIETRE SI ASTFEL INCHEIEREA CELO 70 de saptamani DE HAR taiate din cele 2300 SI DATE SPECIAL POPORULUI FAVORIZAT ISRAEL.

  INTRE ANUL 27 si 34>> ESTE ANUL 31. CARE FIIND EXACT JUMATATEA ULTIMEI SAPTAMANI DE ANI>>>MARCHEAZA DEOSEBIT DE IMPORTANTA DATA A RASTIGNIRII
  DOMNULUI SI MANTUITORULUI NOSTRU SCUMP

  „NU DISPRETUITI prorociile ci cercetati totul si alegeti ce este bun”
  Nu va impietriti cand cititi acestea, ci aveti bunavointa si desenati aceste date pe o coala de hartie, folosind un calculator si date istorice disponibile din plin pe google.
  PROROCIA ASTA ESTE EXTREM DE IMPORTANTA.
  VETI RAMANE UIMITI !

 13. rabba baba decembrie 16, 2013 la 4:58 am #

  DECI ISUS (Unsul ) dupa cum IL NUMESTE Daniel.

  A FOST RASTIGNIT DIN PUNCT DE VEDERE MATEMATIC SI ISTORIC>> EXACT LA JUMATATEA ULTIMEI DIN CELE 70 de saptamani.(primavara Anului 31, 14 Nisan, intro zi de vineri in acel an)
  Exact pe data (si chiar ORA daca asociem cu date amanuntite )prevazuta de Levitic 23 adica DE PASTELE IUDEILOR.14 Nisan

  TIPUL SE INTALNISE CU ANTE-TIPUL.
  umbra cu lumina.

  Daca facem schema aceea, caci Domnul stia ca vom avea pix si hartie la indemana, asa ca sa le folosim.!
  („CUNOSTINTA VA CRESTE LA VREMEA SFARSITULUI ” spune Domnul in Daniel 12.)

  Asa ca trebuie sa ne folosim de ceea ce putem folosii>> LUATI-VA TIMP SI FACETI SCHITA PE HARTIE VA ROG, veti ramane efectiv uimiti !

 14. rabba baba decembrie 16, 2013 la 6:10 am #

  SI ACUM SA RECOPIEM versetele 26 si 27 CELE MAI CONTROVERSATE
  SI SA VEDEM CUM SE POTRIVESTE SAU NU SE POTRIVESTE schema PROPUSA.
  ________________________________________________________________________
  26 După aceste şaizeci şi două de săptămâni, Unsul va fi stârpit, şi nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea şi Sfântul Locaş, şi sfârşitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât că războiul va ţine până la sfârşit, şi împreună cu el, şi pustiirile.
  ________________________________________________________________________
  ASA ARATA VERSETUL IN VERSIUNEA CORNIELESCU

  ACUM O SA IL COPIEZ IARA SI O SA INTERCALEZ NOTE EXPLICATIVE (nici pe departe toate disponibile) dar FOARTE PRECISE SI FOARTE DOVEDITE DE ISTORIE; MATEMATICA; SI TOATE CELELALTE PROFETII ale intregii BIBLI.
  Iar daca voi gresii>> Va rog sa ma corectati caci nu as vrea sa ard, ci as dorii si eu sa mostenesc locul acela minunat pregatit de YESHUA, MANTUITORUL pentru cei ce IL IUBESC.; SI CARE NE-A RASCUMPARAT CU SCUMP SANGELE SAU DIVIN, MURIND IN LOCUL NOSTRU PE CRUCEA BLESTEMATA.
  ______________________________________
  26 După aceste şaizeci şi două de săptămâni…..
  ______________________________________,
  (adica in saptamana 70 caci la acestea 62 se adauga cele 7 din versetul anterior)

  Unsul va fi stârpit,(MESIA RASTIGNIT ) şi nu va avea nimic( MESIA INVIAT)
  (unele traduceri spun in loc de ” nu va avea nimic”>> „nu petru El insusi „
  SI DA; NU PENTRU EL A MURIT ; CACI EL NU AVE PACAT SI PENTRU NOI SI PENTRU PACATUL NOSTRU A MURIT)…pentru ca atata ne-a iubit.

  DACA ATI FACUT SCHEMA analitica desenata >>> EXACT LA JUMATATEA ULTIMEI SAPTAMANI (a 70-a) A MURIT ISUS.
  ____________________
  .” Poporul unui domn
  __________________
  (Poporul roman)
  __________
  care va veni
  __________

  ( care VA VENII CACI SE SCRIA ASTA IN TIMPUL ROBIEI DIN BABILON, DECI URMAU INCA 2 impperii pana la Imperiul roman CE A DISTRUS IERUSALIMUL )
  ___________________________
  va nimici cetatea şi Sfântul Locaş
  ____________________________
  ( CE POATE FI ASTA DECAT DISTRUGEREA SFANTULUI LOCAS SI IERUSALIMULUI care sa IMPLINIT LITERAL IN ANUL 70 dH, si despre care Isus a spus plangand: ” Nu va ramane din tine piatra peste piatra pentru ca NU AI CUNOSCUT VREMEA cand ai fost cercetata,”
  -CERCETAT A FOST SMOCHINUL; DAR NU AVEA ROD; ASA CA; A URMAT BLESEMUL si tine pana azi cand scriu sii citim).
  _______________________________
  , şi sfârşitul lui va fi ca printr-un potop;
  _______________________________
  AL CUI? al ierusalimului !.

  CA PRIN UN POTOP; CACI CHIAR SI DUPA CE SE SFARSISE EXTERMINAREA CELOR INCHISI IN IERUSALIM; ascunzandu-se DE MANIA SI PUTEREA SOLDATILOR ROMANI>dupa terminarea distrugerii si aprinderii si doborarii cetatii>>> OAMENII AU CAUTAT AUR INTRE PIETRELE FUNDATIEI, caci aurul se topeste la foc, si fuge apoi prin orice gaura gaseste.
  Azi ierusalimul arata mai restaurat oarecum, DAR CANDVA> Templului I FUSESERA SCOASE PANA SI PIETRELE DIN FUNDATIE; IN GOANA OMULUI DUPA AUR
  caci se topise aurul din care erau VASALE SI UNELTELE PREOTESTI..
  Sfarsitul ia fost ca prin un potop, si NU A RAMAS PIATRA PESTE PIATRA DUPA CUM PROROCISE ISUS ; PE CARE L-AU LEPADAT SI RASTIGNIT.

  nu va mirati de MANIA DOMNULUI>> caci EI EVREII>SAU BLESTEMAT SINGURI PE EI SI PE COPII COPIILOR LOR pana azi.

  dovada>> Matei 27.23 Dregătorul a zis: „Dar ce rău a făcut?” Ei au început să strige şi mai tare: „Să fie răstignit!”
  24 Când a văzut Pilat că n-ajunge la nimic, ci că se face mai multă zarvă, a luat apă, şi-a spălat mâinile înaintea norodului şi a zis: „Eu sunt nevinovat de sângele Neprihănitului acestuia. Treaba voastră!”
  25 Şi tot norodul a răspuns:
  === „Sângele Lui să fie asupra noastră şi asupra copiilor noştri.===”

 15. rabba baba decembrie 16, 2013 la 6:11 am #

  _La nersfarsit as putea vorbii si arata versete Biblice, in care 1400-1500 de ani DOMNUL IA CHEMAT LA PACE SI POCAINTA………odata insa>> HARUL LOR A LUAT SFARSIT.
  si al nostru se va termina>> iar in ziua aia, va fi plans durere si supine, de miliarde de ori mai mult decat in cetatea ierusalimului unde inchisi si morti de foame si sete, si-au baut urina propie si si-au mancat copii nou nascuti, iar pt pelita copilului sau batut parintii intre ei care sa o manance>> DUPA CUM FUSESE VESTIT PRIN PROROCUL DE MAI INAINTE.

  o sa continui insa versetul acesta din Daniel 9.26.
  _____________________________________________________________
  este hotărât că războiul va ţine până la sfârşit, şi împreună cu el, şi pustiirile.
  ______________________________________________________________

  VA TINE RAZBOIUL PANA LA SFARSIT
  CARE SFARSIT?>>sfarsitul lumii si nu altul,
  Caci daniel scrie mai ales pt vremea SFARSITULUI

  SA IMPLINIT PROFETIA ASTA?
  A FOST VRE-O JUMATATE DE ORA DE PACE ZIUA SI NOAPTEA DE 2000 de ani incoace pt evreii?

  NU ! nici macar 30 de minute de pace nu a fost.

  PUSTIIRI PESTE PUSTIIRI
  CACI RAMASITA LUI IZMAEL>> A DEVENIT TARE; IAR IN LIPSA LUI DUMNZEU CARE SA I APERE PRECUM pe OCHI LUI DIN CAP>> evreii sant la buna placere a musulmanilor si a lumii. .

  EVREII SANT ATACATI SI AZI SI MEREU AU SURPRIZE
  SANT ATACATI SI IN SABATELE LOR ; SI FIIND NEPREGATITI DE RAZBOI IN ACEA ZI SFANTA>> sangele lor este varsat ca apa.

  ACEASTA SA INTAMPLAT MEREU in toata istoria pana azi.
  TITUS cel roman SIAPOI HITLER SI MUSULMANI SI MULTI ALTII PANA in ziua aceasta.

  NU ; NU MA BUCUR DE ACEASTA; CACI CINE SE BUCURA DE ASA CEVA> V-A FI VAI DE CAPUL LUI CACI DOMNUL IUBESTE INCA PE POPORUL SAU SI NU LA UITAT
  ARE INCA PLANURI CU EL SI IL ASTEAPTA SA IL PRIMEASCA IN SFARSIT PE FIUL SAU.

  implnindu-se deci in viitor profetia aceasta>Zaharia 12:10
  Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare şi de rugăciune, şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns. Îl vor plânge cum plânge cineva pe singurul lui fiu, şi-L vor plânge amarnic cum plânge cineva pe un întâi născut.

  Totusi trebe sa fim orbi ca sa nu vedem CAT DE MARE E LIPSA LUI DUMNEZEU INTRE EI
  DE CAND LAU RASTIGNIT PE ISUS SI PANA AZI.

  numai cine u cunoaste ISTORIA POPORULUI EVREU IN ACESTI 2000 de ani
  NUMAI CINE NU A VAZUT NICI ODATA UN FILM SAU CITIT O CARTE DESRPRE HOLOCAUSST>>> numai ala mai poate crede CA CASA LOR NU E PUSTIE; DUPA CUM A SPUS ISUS>> ”

  Luca 13.
  34 Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci şi ucizi cu pietre pe cei trimişi la tine; de câte ori am vrut să strâng pe fiii tăi, cum îşi strânge găina puii sub aripi, şi n-aţi vrut!
  35 Iată că vi se va lăsa CASA PUSTIE ; dar vă spun că nu Mă veţi mai vedea până veţi zice: „Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului!”

  ATATA SUFERINTA SI MOARTE CE A TRECUT DE ATUNCI PRIN POPORUL ACESTA EVREU>>> SI DOMNUL NU SA MAI TINUT DE ACESTE CUVANT; CACI SIA INTORS FATA DE LA EI.>> si sa intors spre neamuri.

  Zaharia 2:8
  Căci aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „După slavă M-a trimis El la neamurile care v-au jefuit; căci cel ce se atinge de voi se atinge de lumina ochilor Lui.

  DE LUMINA OCHILOR LUI SE ATINGE ? cine se atinge de evrei.
  hmm>>>> acum amintiti-va numai de HITLER SI CE A FACUT CU EI

 16. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:34 am #

  DECI IN VERSETUL ANTERIOR ERA VORBA DE UNSUL MESIA si DE NENOROCIRILE CE VOR VENII PESTE ISRAEL prin mana romana ODATA CU REPINGEREA SI RASTIGNIREA FIULUI LUI DUMNEZEU

  URMATORUL VERSET>> vorbeste NU DEPRE ANTIHRIST>> CI DESPRE PERONAJUL PRINCIPAL DIN VERSETUL ANTERIOR

  aici cei ce sant de alta parere>> IL PUN PE ANTIHRIST IN LOCUL LUI HRISTOS

  oare cine ar avea intentia INTERESUL si planul asta?

  CINE AR PUTEA DORIII SI PUNE PE ANTIHRIST –in locul– LUI HRISTOS?

  Desigur Duhul Lui ANTIHRIST. caci INLOCUITOR A LUI HRISTOS =ANTIHRIST

  DE ACEEA AICI E VORBA nu de antihrist CI DE HRISTOS frati mei scumpi.
  E bine ca SANTEM ATENTI LA ANTIHRIST SI IL CAUTAM IN PROFETIE
  DAR DRAGII MEI>>>> INCA …pana aici NU A FOST POMENIT NIMIC SI NIMIC DE ANTIHRIST., ci doar de domnul cel rau care a nimicit cetatea si sfatul locas in anul 70 caci de atunci nu mai este TEMPLU IN IERUSALIM.
  asa ca de ce ar incepe URMATORUL VERSET CU ANTIHRIST?
  DE CE NU CU PERSONAJUL CENTRAL AL VERSETULUI ANTERIOR

  CITITILE LEGATE (cele 2 versete, 26 si 27 SI VA DEVENII IZBITOR LA OCHI >> CA VERSETUL 27 incepe CU ISUS.
  ____________________________________________________________
  27 El va face un legământ trainic cu mulţi timp de o săptămână, dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa şi darul de mâncare, şi pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”
  ________________________________________________________________

  ANALIZA EXEGETICA

  ___________________________________
  27 El va face un legământ trainic cu mulţi >>
  _______________________________________
  A FACUT ISUS VRE-UN LEGAMANT TRAINIC?
  CE INSEAMNA TRAINC ? 3ani jummatate? asa ceva numeste DOMNUL CA FIIND TRAINIC?
  ___________________________________
  27 El va face un legământ trainic cu mulţi
  ___________________________________………CU MULTI NU CU TOTI caci NU TOTI israelitii au crezut in Isus.

  IATA CARE LEGAMANT LA FACUT ISUS IN SAPTAMANA A 70 a.
  Matei 26.

  „Beţi toţi din el;
  28 căci acesta este sângele Meu, sângele LEGAMANTULUI celui nou, care se varsă pentru mulţi, spre iertarea păcatelor.

  cat de TRAINIC urma sa fie acest LEGAMANT ???

  29 Vă spun că, de acum încolo nu voi mai bea din acest rod al viţei, până în ziua când îl voi bea cu voi nou în Împărăţia Tatălui Meu.”

  rasp: PANA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU.

  _______________

 17. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:35 am #

  ____
  timp de o săptămână,
  ___________________>>>EXACT O SAPTAMANA A DURAT VESTIREA ACESTUI LEGMANT NOU , adica exact CEI 7 ani AI ULTIMEI DIN CELE 70 saptamani DATE LUI ISRAEL..
  Vestirea evangheliei de catre INSUSI FIUL a inceput exact in anul 27 ODATA CU BOTEZUL SAU.
  anume>>In matei 3 avem botezul, apoi e dus de satana sa fie ispitit, si imediat ce se intoarce biruitor>>>>Matei 4. 17 De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: „Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape.”

  DECI A INCEPUT VESTIREA exclusiva a lui Israel.
  EXCLUSIVA CACI IN ACEASTA PERIOADA GASIM VERSETE CARE NE DU FURORI SI NU LE INTELEGEM NICIDECUM DACA VARIANTA EXPUSA DE MINE NU ESTE BUNA.

  anume: ISUS INTERZICE CATEGORICA CA UCENICII SA PREDICE EVANGHELIA LA NEAMURI ; SAU LA PAGANI.

  Cum altfel explicam versetele acestea?>>>>Matei 10.HAR EXCLUSIV PT ISRAEL
  CHEMAREA PRIETENILOR MIRELUI dar care aveau de incercat boi si ogoare noi.

  5 Aceştia sunt cei doisprezece pe care i-a trimis Isus, după ce le-a dat învăţăturile următoare:
  „Să nu mergeţi pe calea păgânilor şi să nu intraţi în vreo cetate a samaritenilor;
  6 ci să mergeţi mai degrabă la oile pierdute ale casei lui Israel.
  7 Şi pe drum, propovăduiţi şi ziceţi: „Împărăţia cerurilor este aproape!”

  DAR ACESTA?>> NU BATE NICI ACESTA LA OCHI?
  NU SPUNE SI ACESTA CA CEVA NU E IN REGULA CU INTELEGEREA NOASTRA PRIVITOARE LA CEA de a 70 -a SAPTAMANA DE HAR?

  DA> HOTARAT CA DA ! IN TIMPUL CELOR 70 de saptamani INCHEIATE IN ANUL 34. dH
  ERA INTERZIS A SE PREDICA EVANGHELIA LA NEAMURI>> DEOARECE ERA TIMPUL CELOR 70 DE SAPTAMANI DE HAR>> ACORDAT NUMAI OILOR PIERDUTE A LUI ISRAEL

  DOVADA >>
  Matei 15:24
  Drept răspuns, El a zis: „Eu nu sunt trimis decât la oile pierdute ale casei lui Israel.”

  CATEI……asa erau NEAMURILE -inca- PANA CAND SA SFARSIT HARUL CELOR 70 de saptamani.

  –DOAR DUPA SCURGEREA CELOR 70 >> HARUL SI CHEMAREA CE A FOST RESPINSA>> A FOST DATA CELOR DE LA DRUMURI SI DE LA GARDURI.

  3,5 Ani a predicat Isus
  si 3,5 Ani au continuat sa predice numai la evrei UCENICI LUI ISUS

  IN ANUL 34 dH, odata cu omorarea lui Stefan cu pietre>> IARA SE VEDE CERUL DESCHIS>>EVENIMENT NE SPUS DE RAR MARET
  PT CA ACEASTA MARCA SFARSITUL HARULUI ACORDAT LUI ISRAEL.

  ODATA SA DESCHIS CERUL LA BOTEZUL LUI ISUS(inceputul saptamanii 70)
  SI
  ODATA LA MOARTEA LUI STEFAN cu pietre.(sfarsitul saptamanii 70)

  Dupa omorarea Li stefan cu pietre>> UCENICI NU MAI PREDICA EXCLUSIV EVREILOR
  CI SE INTORC CATRE NEAMURI.

  >>Faptele apostolilor 13:46
  Dar Pavel şi Barnaba le-au zis cu îndrăzneală: „Cuvîntul lui Dumnezeu trebuia vestit mai întîi vouă; dar fiindcă voi nu-l primiţi, şi singuri vă judecaţi nevrednici de viaţa vecinică, iată că ne întoarcem spre Neamuri.

  _____________________________________________________________
  dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa şi darul de mâncare
  _____________________________________________________________
  PANA AICI NU PUTEM VORBI SUB NICI O FORMA DE ANTIHRIST FRATILOR

  DACA ACUM VA UITATI PE SCHEMA DESENATA CE V-AM RUGAT IN DRAGOSTE S-O FACETI>>>ati desetat in mijlocul ULTIMEI SAPTAMANI –o Cruce–?

 18. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:36 am #

  CAND ISUS SI-A DAT VIATA E ACEA CRUCE EXACT LA MIJLOCUL ULTIMEI SAPTAMANI>>> a facut sa inceteze JERTA DE MIEI care functiona de 1400 de ani CONTINU ca jertfa NECURMATA…..zi de zi dimineata si seara CONTINUU 1400 de ani se aduceau jertfe la templu .
  DUPA CE IOAN indica pe MIELUL LUI DUMNEZEU>> MIEII DE LA TEMPLU TREBUIAU DEJA PUSI SUB SEMNUL INTREBARII.

  IAR DUPA CE ISUS MOARE>> PREIA TOATE JERTFELE SIMBOLICE DE LA TEMPLU
  ATAT JERTFELE CAT SI DARURILE DE MANCARE.

  MOMENTUL CAND ISUS PREIA ASUPRA SA TOATE JERTFELE SI DARURILE DE MANCARE>>> face ca PERDEAUA DINAUNTRU TEPLULUI SA SE RUPA DE SUS PANA JOS
  FARA PERDEAUA ACEEA>>> TEMPLUL DEVENEA ZERO.
  IAR PERDEAUA ACEEA AU RUPT-O INGERI SI NU OAMENI.
  CACI SA RUPT DE LA SINE, DE SUS SI PANA JOS FARA AJUTORUL VREUNEI MAINI OMENESTI.

  IN CLIPA CAND ISUS MOAREA EXACT LA JUMATATEA ULTIMEI SAPTAMANI
  EL FACE CA TOATE JERTFELE ADUSE DUPA LEGE>> SA INCETEZE.
  JERTFEE ACEEA ERAU DEFINITE CA NE-CURMATE SI VESNICE
  DAR ISUS LE PREiA CU PRECIZIE DE SUTIME DE SECUNDA
  SI PERDEAUA SE RUPE EXACT IN MOMENTUL CAND ISUS PLATIND CU VIATA SA>> IMPLINESTE LEGEA CEREMONIILOR DE JERTFA SI A DARURILOR DE MANCARE.

 19. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:36 am #

  „Caci nu am venit sa stric Legea CI SO IMPLINESC”
  „NU VA TRECE NIMIC DIN EA>>PANA NU SE IMPLINESC TOATE”(Matei 5.17-19…)

  JERTFELE SI DARURILE DE MANCARE SAU IMPLINIT>>>IN JERTFA MIELULUI LUI DUMNEZEU CARE RIDICA PACATUL LUMII>>> astfel JERTFA SI DARUL DE MANCARE
  DE LA TEMPLU LUI DANIEL ( din Ierusalim)>> SANT FACUTE SA INCETEZE, exact la jumatatea SAPTAMANII 70-a
  ________________________________________________________
  , şi pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte,
  ________________________________________________________wow..ACESTE ESTE …ANTIHRIST !

  DRAGII MEI ..nu are rost sa ne luptam sa punem pe ANTIHRIST IN LOCUL LUI HRISTOS

  abia de aici SI DE LA ACEASTA FAZA A VERSETUL DE MAI SUS>> SE VORBESTE DE O FIINTA IDOLATRA SI PUSTIITOARE

  NU AVEM NICI UN DREPT SA CREDEM CA PANA AICI SA VORBIT DE ANTIHRIST IN DANIEL 9.

  ____________________________________________
  până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”
  ____________________________________________

  DRAGII MEI FRATI IN DOMNUL SI MANTUITORUL

  cea mai buna solutie de INTELEGERE A VERSETELOR 26 si 27 DIN DANIEL 9
  ESTE CA PUR SI SIMPLU SA SUPRAPUNEM VERSETELE UNUL PESTE ALTUL IN MOD IMAGINAR

  FACETI ASTA>> SI SE VOR POTRIVI NU BINE>> CI ABSOLUT PERFECT.

  IN MODUL ACESTA ESTE SCRISA INTREAGA BIBLIE
  NU CRONOLOGIC LINIAR
  CI PRIN REPETABILITATEA VERSETELOR DESCRIPTIVE.

  VERSETUL 26 INCEPE CU UNSUL (Isus) si se termina cu un pustiitor iar prin mijloc e un domn

  VERSETUL 27 INCEPE CU UNSUL (Isus) si se termina cu pustiitorul, iar prin mijloc e unul

  SUPRAPUNETILE caci Doara Domnul a spus ca asta e tehnica si metoda de codare a scrierilor biblice nu?

  „Porunca PESTE porunca”
  „Invatatura PESTE invatatura”

  EXPERIMENTATII CITITORI AI BIBLIEI; STIU BINE DE UNDE AM LUAT EU ESENTA ASTA ultima de versete biblice
  Versete de unde aduc eu aceasta esenta>>DESCRIU CA DATORITA TEHNICII ACESTEIA DE SUPRAPUNERE>>> UNII (cei care au inteles tehnica SUPRAPUNERII) VOR INVATA BINE , si vor intelege corect apoi VOR BIRUII CUNOSCAND ADEVARUL

  IAR ALTII>> datorita aceleiasi TEHNICI de exprimare a Lui Dumnezeu >> VOR CADEA IN LAT SI VOR FI PRINSI .

  ISAIA 28.

  9 Ei zic: „Pe cine vrea el să înveţe înţelepciunea? Cui vrea să dea învăţături? Unor copii înţărcaţi de curînd, luaţi dela ţîţă?
  10 Căci dă învăţătură peste învăţătură, învăţătură peste învăţătură, poruncă peste poruncă, poruncă peste poruncă, puţin aici, puţin acolo.“ –
  11 Ei bine! Prin nişte oameni cu buze bîlbăitoare şi cu vorbirea străină va vorbi poporului acestuia Domnul.
  12 El îi zicea: „Iată odihna; lăsaţi pe cel ostenit să se odihnească; iată locul de odihnă!“ Dar ei n’au vrut să asculte,
  13 şi pentru ei cuvîntul Domnului va fi: „Învăţătură peste învăţătură, învăţătură peste învăţătură, poruncă peste poruncă, poruncă peste poruncă, puţin aici, puţin acolo“, ca mergînd, să cadă pe spate şi să se zdrobească,
  să dea în laţ şi să fie prinşi.

 20. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:40 am #

  AM SCRIS MULT NUI ASA?

  UITATI TOTUL SI RETINETI NUMAI ACEASTA>>>nu mai puneti pe ATIHTIST in locul IN CARE NU SE CUVINE SA STEA >>ADICA IN LOCUL LUI HRISTOS

  ANTIHRIST este cel ce se pune in locul LUI HRIST

  daca AVETI GRIJA DE ACEASTA >>> RESTUL VETI INTELEGE DE LA SINE

  Domnul Cel Vesnic Viu sa ne ajute la aceasta
  In Meritele Jertfei Divine de la Cruce.
  Amin

 21. rabba baba decembrie 16, 2013 la 7:42 am #

  MULTUMESC PENTRU CA VEI ACCEPTA PUBLICAREA ACESTOR MESAJE DRAGA FRATE ADMIN.

  fa-o macar pt ca am scris intreaga noapte, fara sa cer alta raplata decat DACA DOMNUL VA VOII RASPLATA SA-MI DEA IN ZIUA CEA MARE SI MINUNATA A DREPTATII SI JUDECATII SALE

  VINO DOAMNE ISUSE !.

  2 Corinteni 13:14
  Harul Domnului Isus Hristos, şi dragostea lui Dumnezeu, şi împărtăşirea Sfîntului Duh, să fie cu voi cu toţi! Amin.

 22. Anonymous decembrie 25, 2013 la 12:44 pm #

  Ai scris destul de mult, pentru ca aproape ai copiat lectiunea de la scoala de simbata pentru studiu saptaminal la azs.
  Pentru mine, 2300 de creiere si inimi, provin doar numai de la 1150 de oameni/indivizi.
  Asa si 2300 de seri si dimineti, provin de la 1150 de zile calendaristice de 24 de ore.
  In schimb , azs a scurtat explicatia, pronuntind in comentariile lor, in loc de 2300 de seri si dimineti, 2300 de zile, apoi le transforma in ani, folosind ca argument cele doua situatii din Biblie.
  Alta este situatia pentru cap.9 unde se vorbeste de saptamin (de ani) ca in Lev.25
  Si daca ati studia macar 1Macabei, ce usor ati observa si intelege profetia din Daniel 8,9 si 11.
  Multa pace.

 23. Anonymous martie 9, 2014 la 7:54 am #

  Asocierea construirii templului cu Antihrist e un fals cred. Cu sau fara templu, antihrist oricum va veni. Cu sau fara antihrist, templul oricum trebuie sa se construiasca. Este dreptul evreilor de a construi templul lor. Iar faptul ca musulmanii au construit moscheia pe locul vechiului templu, nu e vina evreilor. Carei tari crestine i-ar conveni sa vina islamistii, sa darame principala catedrala si sa ridice o moscheie! Islamistii sa construiasca cate vor pe propriul teritoriu.

 24. Anonim aprilie 5, 2016 la 6:16 am #

  Îndoctrinarea și lipsa de studiu a Scrierilor Sfinte duc la orbire.

 25. Anonim noiembrie 18, 2017 la 8:31 pm #

  Dragilor am inteles ca profetia din Daniel 9.24 – 27 a avut aplicatia pentru prima data si se refera la venirea lui Mesia acum cca 2000 ani . Daca profetia are o dubla aplicare asa cum sint si alte profetii , atunci vom vedea ca ultima saptamina adica 7 ani cind va fi un acord de pace intre israel si lumea musulmana impreuna cu anti-mashia (anticristul sau omul faradelegii ) dar mileniul nu va fi pe pamint asa cum cred babilonul spiritual modern deja format cu ajutorul ecumenismului (vezi Apoc 20 ) profetia din Dan 9 are interpretarea la prima aplicare astfel :70 sapt = 490 ani vor trece pina la ungerea sfintului sfintilor adica MESIA ( YASUA ) apoi timp de 7 sapt + 62 sapt = 69 sapt dar in ultima sapt 7 zile \\ ani Mesia va face legamintul reinoit dar la mijlocul sapt Mesia va fi crucificat dar va invia …deci de la porunca de rezidire a ierusalimului ( 457 in.Mesia ) data ultima data de Artaxerxe persanul pina la anul 33 d. Mesia sint exact 70 sapt sau 490 ani daca vrei sa-mi dai raspuns aici sau mai bine pe (fane2122@yahoo.ro ) Bherahot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: